Over BOONS in touch

BOONS in touch is een Nederlands agentschap van Irene Lesmeister. Met ruim 25 jaar ervaring in productie van kleding en verkoop aan retailers kunnen we zeggen dat we meer dan gemiddelde kennis in huis hebben van de producten die wij voor de diverse internationale merken verkopen op de Nederlandse markt. Wij kunnen hierdoor de ondernemers/klanten zeer gerichte en eerlijke adviezen geven. In touch staat voor contact, niet alleen met onze partners en klanten, maar ook met diegene die uiteindelijk de producten in de winkels moeten verkopen. Het vertrouwen en oprechte interesse in onze klanten staat hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact , korte directe lijnen, oplossingsgericht en samenwerking zijn keywords voor ons agentschap. Ons merken pakket is divers en elk merk heeft zijn eigen specifieke statement. Op diverse internationale beurzen, zoals de Modefabriek te Amsterdam, Premium te Berlijn, Ciff te Kopenhagen, GDS te Düsseldorf, presenteren wij elk seizoen onze merken. Maar ook in onze showroom LaSalle Barnett B.V., Zekeringstraat 34 te Amsterdam.

Irene Lesmeister, 06-20914776

Over BOONS in touch

BOONS in touch is een Nederlands agentschap van Patrick en Irene Lesmeister. Met ruim 25 jaar ervaring in productie van kleding en verkoop aan retailers kunnen we zeggen dat we meer dan gemiddelde kennis in huis hebben van de producten die wij voor de diverse internationale merken verkopen op de Nederlandse markt. Wij kunnen hierdoor de ondernemers/klanten zeer gerichte en eerlijke adviezen geven. In touch staat voor contact, niet alleen met onze partners en klanten, maar ook met diegene die uiteindelijk de producten in de winkels moeten verkopen. Het vertrouwen en oprechte interesse in onze klanten staat hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact , korte directe lijnen, oplossingsgericht en samenwerking zijn keywords voor ons agentschap. Ons merken pakket is divers en elk merk heeft zijn eigen specifieke statement. Op diverse internationale beurzen, zoals de Modefabriek te Amsterdam, Premium te Berlijn, Ciff te Kopenhagen, GDS te Düsseldorf, presenteren wij elk seizoen onze merken.

Irene Lesmeister, 06-20914776

interesse?

Ben je geinspireerd geraakt en wil je brainstormen over een toekomstig project? Neem dan contact met ons op.

Contact

hier zitten wij