Slide La Salle Twee keer per jaar brengt LA SALLE Amsterdam een fantastisch mooie totaal collectie in verschillende kleur groepen. Prints zijn ingetogen en goed te combineren met de unie artikelen. Comfortabele en tijdloze kleding die zowel casual als chique gedragen kan worden. LA SALLE onderscheid zich door de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen en garens waarmee zij werken. De stoffen en garens waarmee ze werken worden op verantwoorde wijze geproduceerd, zo gebruiken ze o.a. Lyocell waarmee schoon water, schone lucht en gezonde leef omgeving wordt ge-support. Soya garens voor fijn gebreide basics, linnen mengingen, katoen en zijde dragen bij aan comfort.

Voor LA SALLE is het belangrijk dat de kleding geproduceerd wordt in een goede en gezonde omgeving. Tevens promoot LA SALLE zo veel mogelijk groen reinigen van hun kleding om bij te dragen aan een goed milieu. Respect voor onze leef omgeving en goede omstandigheden voor de producenten zijn een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de collectie en keuzes die gemaakt worden.
GA NAAR DE WEBSITE

LaSalle

Twee keer per jaar brengt LaSalle Amsterdam een fantastisch mooie totaal collectie in verschillende kleur groepen. Prints zijn ingetogen en goed te combineren met de unie artikelen. Comfortabele en tijdloze kleding die zowel casual als chique gedragen kan worden. LaSalle onderscheid zich door de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen en garens waarmee zij werken. De stoffen en garens waarmee ze werken worden op verantwoorde wijze geproduceerd, zo gebruiken ze o.a. Lyocell waarmee schoon water, schone lucht en gezonde leef omgeving wordt ge-support. Soya garens voor fijn gebreide basics, linnen mengingen, katoen en zijde dragen bij aan comfort.

Ze kunnen met trots zeggen dat bijna alles is in Europa geproduceerd wordt. De nauwe samenwerking en langdurige relatie met hun vaste producenten garandeert een hoog kwaliteit niveau voor een heel redelijke prijs.

Voor LaSalle is het belangrijk dat de kleding geproduceerd wordt in een goede en gezonde omgeving. Tevens promoot LaSalle zo veel mogelijk groen reinigen van hun kleding om bij te dragen aan een goed milieu. Respect voor onze leef omgeving en goede omstandigheden voor de producenten zijn een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de collectie en keuzes die gemaakt worden.

Ga naar de website